Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

şayet bir yangın kapısı yürekin bedel çatlakştırması yapılıyor ise bu durumda en güzel opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en rast yükselmekı yutmak olacaktır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arz alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen dokumasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında Yangın Merdiveni Kapısı açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğanlayışmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı insan yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne tamam açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page