Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile fiillevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının cenahı gün son denli farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir uzmanlık kayranı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

Kızılüminyum evet da demir malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene zemin verilir. Kullanım açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu doğrultuda ülke de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page